Blog

Vždy aktuálne novinky zo sveta upratovania a čistenia ...

Neverte všetkému čo tu čítate, jednoducho nás pozvite k Vám a presvedčte sa sami !

Ako funguje hĺbkové tepovanie?

Ako funguje hĺbkové tepovanie?

Veľa zákazníkov pri akomkoľvek prvom kontakte snami, má tendenciu priniesť koberce, ktoré potrebujú vyčistiť K NÁM. My sa pýtame NAČO, veď my predsa prídeme k Vám. A vtedy ostanú prekvapení a zmätení. 

Zdravotné hrozby pri nepravidelnej starostlivosti o Váš matrac či posteľ

Zdravotné hrozby pri nepravidelnej starostlivosti o Váš matrac či posteľ

Spálňa je pre mnohých z nás miestnosť, do ktorej sa počas celého dňa najviac tešíme, a preto je nevyhnutné aby sme sa o ňu aj príkladne starali. Znie to síce abstraktne, ale posteľ podobne ako koberec či dlážka je prioritný zachytávač prachu v miestnosti. 

Tepovanie kobercov

Tepovanie kobercov

Koberce sú každodenný zachytávač mnohých nečistôt, ktoré časom nedokážeme bežným vysávačom vysať.Koberce v domácnostiach, vchodoch, bytových domoch, spoločných priestoroch, kanceláriách, škôlkach, kasínach alebo rôznych iných interiéroch dostávajú zabrať, a preto je pre každý typ koberca zvolený individuálny proces čistenia a odstránenia nečistôt. 

Tepovanie a čistenie sedacích súprav, gauča, pohovky, kresiel, stoličiek, taburetiek a sedacích vakov - Tuli vakov

Tepovanie a čistenie sedacích súprav, gauča, pohovky, kresiel, stoličiek, taburetiek a sedacích vakov - Tuli vakov

Podobne ako koberce aj čalúnený nábytok potrebuje starostlivosť v podobe tepovania. Naša teória je, že ak je nábytok v celku dobrej forme a je iba špinavý, načo ho vymieňať za nový. Doprajte mu hĺbkové čistenie.

Tepovanie auta a ako sa vyhnúť alergiám

Tepovanie auta a ako sa vyhnúť alergiám

Veľa z Vás strávi denne v aute aj 2-3 hodiny a to za akéhokoľvek počasia. Otváraním dverí a topánkami do auta prinášame rôzne nečistoty a žiaľ aj baktérie, vírusy a mikroorganizmy. Je preto adekvátne zamyslieť sa nad profesionálnym čistením interiéru a to hlavne ak vozíte v aute batoľatá alebo deti v záujme ochrany ich a nášho zdravia.

Čistenie a ošetrenie koženej sedačky alebo čalúneného nábytku

Čistenie a ošetrenie koženej sedačky alebo čalúneného nábytku

Koža ako každý organický materiál potrebuje pre svoj vzhľad a plnú funkčnosť starostlivosť v podobe čistenia a ošetrenia. Nie je nič dôležitejšie ako hydratácia a regenerácia koženého nábytku.

Umývanie okien

Umývanie okien

Medzi pomerne namáhavé činnosti patrí aj umývanie okien. Doprajte tak svojim starkým službu umývania okien a nenechávajte ich v tom samých. 

Jednorázové a pravidelné upratovanie

Jednorázové a pravidelné upratovanie

Aj pracovne vyťažený človek vie prostredníctvom našich služieb dopriať svojej rodine nezameniteľný pocit domova a pohodlnosti.

Význam preventívneho čistenia

Význam preventívneho čistenia

Pravidelné upratovanie nieje náročné a poteší každé pohlavie. 

Upratovanie kancelárskych priestorov

Upratovanie kancelárskych priestorov

Prečo sa v práci necítiť aspoň z časti ako doma a nedopriať si namiesto špinavých topánok domáce papuče a na toalete si naopak namiesto diskomfortu dopriať komfort 

Ekologické upratovanie a čistenie priestorov

Ekologické upratovanie a čistenie priestorov

Ekologické čistenie je v dnešnej dobe nevyhnutné zaradiť medzi popredné služby zákazníkom. Ide o ochranu zdravia a prostredia v ktorom žijeme aj so svojou rodinou či blízkymi. 

Odsávanie vody po zatopení a sanitácia priestorov

Odsávanie vody po zatopení a sanitácia priestorov

Zatopené priestory po haváriách vždy prekvapia a je potrebné a nevyhnutné túto vzniknutú situáciu ihneď riešiť. V opačnom prípade je vzniknutá škoda často krát obrovská a finančne náročná

Parné čistenie

Parné čistenie

Parné čistenie – jednoduché, účinné a spoľahlivé upratovanie. Parné čistenie je moderný a zároveň vysoko ekologický spôsob upratovania iba za pomoci pary. V tomto procese čistenia úplne absentujú akékoľvek chemické prostriedky. Kto už prišiel do kontaktu s parným čistením vie, že tento spôsob čistenia zaručí zároveň aj dezinfekciu a sterilné prostredie.

Priemyselné čistenie podlahy

Priemyselné čistenie podlahy

Priemyselné čistenie podlahy Vám nahradí niekoľko hodinové drhnutie s bežne dostupnými prípravkami a nástrojmi. Veľkoplošné čistenie podlahy si vyžaduje potrebné nástroje, techniku a ten správny prvotriedny prístup skúsenej čistiacej firmy. 

Špeciálne priemyselné upratovanie a čistenie

Špeciálne priemyselné upratovanie a čistenie

Upratovanie po maľovaní, prerábaní alebo po rekonštrukcií nehnuteľnosti je nevyhnutné dôkladne vyčistiť potrebnou čistiacou technikou ktorou disponuje iba profesionálna upratovacia čata ako sme my. Nahliadnite a inšpirujte sa niektorou z našich služieb priamo tu ...